İngiliz bakandan tepki çeken hareket!

İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın basın açıklaması esnasında yaptığı hareket büyük tepki çekti. İngiltere Başbakanı Boris Johnson’un yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını duyurmasının ardından ülke hakkında haftalık bilgilendirmeleri yapan İngiliz bakanın sayfaları çevirirken elini yalaması eleştirildi. 

DÜNYA 31.03.2020, 15:20

İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'un yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını duyurmasının ardından halkı bilgilendirme açıklamalarını Johnson yerine Dışişleri Bakanı Dominic Raab yaptı. 

Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın basın açıklaması sırasında sinirli bir tavır takındığını kaydeden İngiliz köşe yazarları, bakanın tehditkâr bir tutumu olduğunu da kaydetti. 

Bakanın, ayrıca konuşma esnasında sayfaları çevirmek üzere elini ağzına götürmesi de tepki çekti. 

Sosyal medya kullanıcıları, İngiliz bakanın sayfaları çevirmek amacıyla elini yalamasını yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine en başta kendisinin uymaması olarak değerlendirildi. 

Dışişleri Bakanı Raab, yurt dışında seyahat yasakları nedeniyle mahsur kalan İngiliz vatandaşlarına ilişkin açıklama yaptı.

Seyahat ya da tatil için yurtdışında mahsur kalan yüz binlerce İngiliz vatandaşının olduğunu kaydeden Raab, mahsur kalanları kurtarmak üzere 75 milyon pound'luk bütçe ayırdıklarını söyledi.
 

Yorumlar (0)