İkiz bebeklerin öldüğü söylendi: Kefenin içinden cenaze yerine oyuncak bebekler çıktı

Rusya’da doğum sırasında öldüğü söylenen ikiz bebeklerin defnedilmesi esnasında, kefenin içinden oyuncak bebek çıktı.

DÜNYA 11.02.2021, 22:57 13.02.2021, 17:19
İkiz bebeklerin öldüğü söylendi: Kefenin içinden cenaze yerine oyuncak bebekler çıktı

Rusya'da bulunan Stavropol şehrinde bir hastanede, aktarılan bilgilere göre, bir kadının ikiz bebekleri ölü olarak dünyaya geldi. Bu esnada hastanede olmayan baba, telefonla aranarak, bebeklerinin naaşını alması istendi. Sağlık kurumuna giden baba, bebeklerinin cansız bedenini aldı. Baba, Rusya’ya bağlı olan Dağıstan’daki Babayurt kentinde bulunan Tamazatube köyünde evlatlarını defnetmek istedi. Kefeni açarak çocuklarını mezara koymak isteyen talihsiz baba, bebeklerin cenazesi yerine 2 tane oyuncak bebekle karşı karşıya kaldı. Neye uğradığını şaşıran adam, durumu ivedilikle güvenlik güçlerine bildirdi.

Talihsiz baba gerçekleştirdiği açıklamada, “Bana evlatlarımın ölü doğduğunu belirttiler. Onları gömmek maksadıyla Dağıstan’a getirdim. Kur'an-ı Kerim'i okuduktan sonra gömmek istediğimizde, kefenin içinden evlatlarımız yerine oyuncak bebekler çıktı.” ifadelerine yer verdi. 

Çocuklarının sağlık kurumunda çalınmış olabileceğini dile getiren acılı baba, evlatlarının yaşadığına inancının tam olduğunu söyledi.

Yaşanan tuhaf olayın akabinde Dağıstan İçişleri Bakanlığı, olaya ilişkin bir soruşturma başlattı. Acılı babanın iddialarının doğru olma olasılığının oldukça yüksek olduğu belirtilirken, olayın kesinliğine ilişkin henüz net ifadeler kullanmanın zor olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (0)