İkinci çocuğunu evde doğuracak: Meghan Markle ve Prens Harry’nin bebek heyecanı!

Prens Harry’nin eşi Meghan Markle, ikinci çocuğunun doğumunu şimdiden planlamaya başladı. İlk çocuğunu hastanede doğuran Markle, ikinci çocuğunu için evde doğum yapmayı planlıyor. Yeni doğacak olan kız çocuğu, Amerika’da doğacak olan ilk kraliyet üyesi olma özelliğini taşıyor.

DÜNYA 31.03.2021, 13:43 01.04.2021, 09:55
İkinci çocuğunu evde doğuracak: Meghan Markle ve Prens Harry’nin bebek heyecanı!

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin gelini ve Prens Harry’nin eşi olan Meghan Markle, ikinci kez doğum yapmanın heyecanını yaşıyor. İlk bebeği Archie’yi de evde doğurmayı planlayan ancak hastanede doğum yapmak zorunda kalan Sussex Düşesi, bu kez ikinci çocuğunu evde dünyaya getirmek için hazırlıklara erken başladı. Harry ve Meghan çiftinin ikinci bebeklerinin cinsiyeti kız olarak açıklanırken, ayrıca kız çocuğunun Amerika Birleşik Devletleri’nde dünyaya gelecek olan ilk kraliyet ailesi üyesi olacağı da önemli bir özellik olarak dikkat çekiyor.

Amerika’da doğum yapacak

Çiftin Amerika’nın Montecito bölgesinde bulunan evlerinde dünyaya gelmesi planlanan kız çocuğu için Markle, hazırlıkları sürdürüyor. 39 yaşında ikinci kez anne olmaya hazırlanan Markle, daha önceki doğumu için de bir kadın ebe ekibi kurdurmuştu. Bebeğini daha önce İngiltere’de yaşadıkları Frogmore Kır Evi’nde dünyaya getirmeyi düşünen Markle, bir haftalık gecikme nedeniyle bunu başaramamıştı. Bebeğini güvenli bir şekilde dünyaya getirmek isteyen Markle, doktor tavsiyesine uymuştu.

Yaptıkları söyleşide de detay vermişti

Kraliyetteki görevlerini bırakarak Amerika’nın California eyaletine bağlı Montecito bölgesinde lüks bir eve yerleşen ikili, Oprah Winfrey’e verdikleri söyleşide de yeri yerinden oynatmışlardı. Ayrıca söyleşide bebeğinin cinsiyetini de açıklayan Markle, doğumu yaz başına planladıklarını belirtmişti.

Yorumlar (0)