"I Love Allah" yazılı maskeyle Meclis'e geldi!

Arnavutluk milletvekili Halit Valteri, "I Love Allah" yazılı maskeyle Meclis Genel Kurulu oturumuna katıldı.

DÜNYA 23.07.2020, 15:53
"I Love Allah" yazılı maskeyle Meclis'e geldi!

Arnavutluk'ta muhalefet partisi milletvekili Halit Valteri, Arnavutluk Meclisi'ndeki Genel Kurul toplantısına "I Love Allah" yazılı maskeyle girdi.

Facebook hesabından bugünkü Genel Kurul toplantısına dair yaptığı fotoğraflı paylaşımda muhalefet partisi milletvekili Halit Valteri'nin "I Love Allah" yani "Allah’ı seviyorum" yazılı maske taktığı dikkat çekti.

Kendisini arayarak "I Love Allah" yazılı maskeyi taşımasının amacı ve mesajı hakkında soru yönelten Anadolu Ajansı muhabirine Halit Valteri, Allah sevgisinin bir insanın milletini, ailesini ve kendisini sevmek anlamına geldiğini ifade etti.

arnavutluk meclis milletvekili halit valteri I ove Allah maske

Yaşadıkları toplumla münasebetlerinde dikkatli ve hakkaniyetli olmak istediklerini ve topluma katkı sunma doğrultusundaki eğitimin başlangıç noktasının ise tam da burası (Allah sevgisi) olduğunu dile getiren Halit Valteri, Allah’ı ​​seven ve O'na ibadet eden insanlarla daha iyi bir topluma sahip olunabileceğini ve insanların birbirine saygı duymaya, sevmeye, yardım etmeye daha meyilli olacağını belirtti.

Halit Valteri’nin "I love Allah" yazılı maskesi, sadece milletvekili meslektaşlarının ya da gazetecilerin değil, tüm Arnavutların dikkatini çekti.

Muhalefet kanadında milletvekilliği yapan Halit Valteri, 2019 yılında Arnavutluk’ta muhalefet partisi PD (Demokrat Parti) milletvekillerinin toplu istifasının ardından göreve başlamıştı.

Yorumlar (0)