Hızlı ve Öfkeli 9 filminde, Vin Diesel’in oğlundan sürpriz!

Hollywood’un efsane aksiyon seri filmlerinden ‘Hızlı ve Öfkeli’ nin 9. filminde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Seri filmin başrol oyuncu Vin Diesel’in 10 yaşındaki oğlu Vincent Sinclair de, filmde rol alan isimlerden bir tanesi oldu.

DÜNYA 23.03.2021, 12:06 23.03.2021, 15:49
Hızlı ve Öfkeli 9 filminde, Vin Diesel’in oğlundan sürpriz!

2001 yılından bu yana yapılan sekiz filmiyle Hollywood’un efsane aksiyon serilerinden biri haline gelen ‘Fast and Furious’ yani ‘Hızlı ve Öfkeli’ de yeni gelişmeler yaşanıyor. Merakla beklenen serinin dokuzuncu filmi, salgın nedeniyle kapalı olan sinemaların durumundan kaynaklı izleyiciye ulaşamadı. Ancak film hakkında ufak detaylar da kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor.

Babasının çocukluğunu canlandırdı

Filmin başrol oyuncu Vin Diesel’in 10 yaşına giren oğlu Vincent Sinclair de filmde rol alan isimlerden birisi olarak dikkat çekti. Vincent Sinclair, filmde babası Vin Diesel’in canlandırdığı Dominic Toretto karakterinin küçüklüğüne hayat verdi. Filmdeki sahneler, Sinclair’in dokuz yaşındayken çekilirken yıl ise 2019’un sonuydu.



Sinclair’in sette geçirdiği her bir gün için bin dolar aldığı belirtilirken, filmde ne kadar yer aldığı ise belirsiz. Daha önce serinin yedinci filminde, Dominic Toretto karakterinin çocukluğunu çocuk oyuncu Alex McGe canlandırmıştı.

2020 yılında vizyona giremeyen filmin, 20 Mayıs 2021 tarihinde sinemaların açılma durumuna göre vizyona girmesi bekleniyor. Serinin dokuzuncu filminde Vin Diesel’e başrollerde Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Chris "Ludacris" Bridges, Sung Kang ve Tyrese Gibson gibi isimler eşlik ediyor.

Yorumlar (0)