Hint polisinden ceza: Koronalının yanına koydular!

Hindistan'da polis ekipleri, sokağa çıkma yasağını uymayanlara ceza vermek üzere ilginç bir yönteme başvurdu. Ekipler, 3 kişiyi sözde yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastasının bulunduğu bir ambulansa bindirdi. Söz konusu görüntüler viral oldu. 

DÜNYA 27.04.2020, 15:08

Hindistan'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Hint polisi, sokağa çıkma yasağı delen kişilerle baş etmeye çalışıyor.

Yollarda denetim gerçekleştiren polis ekipleri, yasağa uymayarak sokağa çıkan ve maske takmayan 3 kişinin bulunduğu motosikleti durdurdu. 

Daha sonra da 3 kişi, ceza olarak sözde yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastasının bulunduğu bir ambulansa bindirildi. Ambulansa binmemek için çaba harcayan 3 kişinin o anları saniye saniye kaydedildi. 

"Ders vermek istiyoruz"

Hint polisi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu ceza ile yasağı delenlere ders vermeyi hedeflediklerini kaydetti. 

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağının 3 Mayıs gününe kadar uzatıldığını bildirmişti. 

Ülkede yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 884'e, toplam vaka sayısı ise 27 bin 977'ye çıktı.
 

Yorumlar (0)