Hindistan'a giden Trump'tan ilginç görüntüler!

ABD Başkanı Donald Trump, resmî ziyaret kapsamında gittiği Hindistan'da Mahatma Gandi'ye ait olan ve iplik eğirmek amacıyla kullanılan çıkrıkları denedi. Trump'ın ilginç görüntüleri ortaya çıktı. 

DÜNYA 24.02.2020, 12:07 24.02.2020, 12:10
Hindistan'a giden Trump'tan ilginç görüntüler!

ABD Başkanı Donald Trump, iki günlük resmî ziyaret kapsamında Hindistan'a gitti. Hindistan'a ilk resmî ziyaretini gerçekleştiren Trump'a First Lady Melania Trump ve kızı Ivanka Trump da eşlik etti.

Trump ve ailesi, Sardar Vallabhbhai Patel Uluslararası Havalimanı'nda Hindistan Başbakanı Narendra Modi tarafından karşılandı. 

Trump, Gandi'nin çıkrıklarını denedi

Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile ABD Başkanı Donald Trump, Hindistan Bağımsızlık Hareketi'nin siyasi ve ruhani lideri Mahatma Gandi'nin senelerce yaşadığı Sabarmati Nehri bölgesine gitti. Trump, Gandi'ye ait olan ve iplik eğirmek amacıyla kullanılan çıkrıkları denedi.

Gandhi'nin özgürlük hareketi ile ilişkili olan çıkrık, Hindistan'ın en bilinen sembollerinden biri.

Temiz içme suyu sağlanıyor

Diğer yandan Ahmedabad yönetimi, stadyumdaki "Namaste Trump" etkinliğine katılım gösterecek kişiler için temiz içme suyu hizmeti gibi düzenlemeler yapmayı sürdürüyor.

Bir milyon kişi karşıladı

Hindistan medyası, yollara sıralanan yaklaşık bir milyon kişinin ABD Başkanı Donald Trump'ı bayraklarla karşıladığını bildirdi. 

Eyalette hazırlıklar dâhilinde sokak köpekleri kafeslere yerleştirildi. Trump'ın Ahmedabad'daki güvenliğini sağlamak için yaklaşık 12 bin personelin görev yapacağı kaydedildi. 


 

Yorumlar (0)