Hediye kuponu için birbirlerini ezdiler! 3 ağır yaralı var...

Avustralya'da bir alışveriş merkezinde balonlardan bırakılan hediye kuponları izdihama sebep oldu. Kargaşada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

DÜNYA 24.12.2019, 10:35
Hediye kuponu için birbirlerini ezdiler! 3 ağır yaralı var...

Avustralya'nın Sydney şehrindeki bir alışveriş merkezinde (AVM) gece yarısı düzenlenen hediye kuponları etkinliği az daha can alıyordu. Noel alışverişleri için hediye kuponları dağıtılan balonlu etkinliğe katılan Sydneyliler; altın, gümüş ve beyaz renkteki balonları kapabilmek için çok büyük bir kalabalık oluşturdu.

Balonlar için birbirlerini ezdiler!

Etrafta bulunan ve olayları izleyen Jonathan Nott isimli bir Avustralyalı, insanların toplandığı alanın güvenli gözükmediğini ve kalabalık arttıkça birilerinin yaralanacağından korktuğunu açıkladı. Balonlar düşünce kuponları alabilmek için izdiham yaratan insanlar birbirlerini ezdi.

3 ağır yaralı var

Hemen AVM'ye çağrılan ambulans ekipleri, olay yerinde yaralanan 12 kişiye ilk yardım uyguladı, 4 erkek ve 1 kadını ise hastaneye kaldırdı. Ambulans çalışanlarından Phil Templeman, hastaneye kaldırılan 3 kişinin çok ciddi göğüs kafesi, boyun ve sırt yaralanmalarının olduğunu açıkladı.

AVM'nin sahibi şirket açıklama yaptı

Olayın yaşandığı Westfield Parramatta AVM'nin sahibi Scentre Group isimli şirket, olayın ivedilikle araştırıldığını açıkladı. Şirket sözcüsü, "Müşterilerimizin ve dükkan sahiplerimizin güvenliği bizim için her şeyden önce gelir. Çalışanlarımız; müşterilerimize yardım etmek, acil servis ekiplerini aramak ve bölgeyi güvenli hale getirmek için tüm hızlarıyla çalıştılar. Ekiplerimiz yaralanan müşterilerimizle ilgileniyor" diye konuştu.

Yorumlar (0)