Hayvan hakları savunucularına New York'ta kebaplı protesto!

New York’ta Vegan bir grup, eylem yaptıkları esnada karşılarında kebap yiyen bir Amerikalı'yı fark edince tansiyon birden yükseldi.

DÜNYA 28.08.2022, 17:59 29.08.2022, 13:07
Hayvan hakları savunucularına New York'ta kebaplı protesto!

ABD'nin New York kenti, hayvan hakları savunucularının eylemlerine sahne oldu. Ellerindeki pankart ve megafonlar ile hayvanların kesilmesini istemediklerini ifade eden aktivistler, konuya dikkat çekmeye çalıştı.

Amerikalı adam veganların karşısında kebap yedi

Elindeki kebapla vegan gruba yaklaşan Amerikalı bir adam ise çok konuşulacak hareketlere imza attı. Amerikalı adam aktivistlerin eylemlerine rağmen grubun karşısına geçti ve kebap yedi.

"Hayvanları öldürmek kendini iyi hissettiriyor galiba"

Bu olayın üzerine bahsi geçen Amerikalı adam, grubun büyük tepkisi ile karşılaştı. Gruptaki bir kişi, hayvanların öldürüldüğünü ifade etti ve adama, "Hayvanları öldürmek kendini iyi hissettiriyor galiba. Senin yüzüne kan bulaştı" diye konuştu.

Aktivist veganlardan tepki: Ellerinde kan var

Adamın tavırları karşısında iyice öfkelenen aktivist, tepkisini şu sözlerle sürdürdü: "Senin ellerinde kan var ve bu durum seni iyi hissettiriyor."

Kebap yiyen adam sosyal medyanın gündeminde

Yaşanan tüm olaylara rağmen kebap yemeye devam eden Amerikalı adam ise bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Eylem anında yaşan olaya ilişkin görüntüler ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medya kullanıcıları görüntülerin altına, "Çok eğlendirici", " Ben New York City'de yaşasaydım eğer bu kişi ben olurdum. 50 arkadaşımı da getirip, orada dev bir barbekü partisi yapardım" şeklinde yorum yaptı.

Yorumlar (0)