Havalimanında Türklere saldırı!

Almanya'da terör örgütü PKK/PYD yandaşları, Frankfurt Havalimanı'nda Türk Hava Yolları (THY) işlem gişelerini basarak Türklere saldırdı.

DÜNYA 25.10.2019, 17:47 25.10.2019, 17:52
Havalimanında Türklere saldırı!

Almanya'da Frankfurt Havalimanı'nda gösteri yapan ve Türk Hava Yolları (THY) işlem gişesini işgal eden terör örgütü  PKK/PYD yandaşları, kendilerine karşı çıkan Türk yolculara saldırdı.

Eski Avrupa Parlamentosu Milletvekili Ozan Ceyhun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, terör yandaşlarının saldırılarına sert tepki gösterdi.

"Polis sadece seyrediyor"

Havaalanı polisinin tavrına yönelik eleştiride bulunan Ceyhun, "PKK ve SDG terör örgütleri mensupları, Frankfurt Havalimanı'nda THY online işlem gişelerini bastı. Polis sadece seyrediyor. Terör propagandası ne zamandır serbest?" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan terör örgütü yandaşları, Chemnitz CDU binasına da baskın gerçekleştirerek yaklaşık 3 saat burayı işgal etti.

"Terör örgütü lehine sloganlar attılar"    

Terör örgütünün sembolü paçavralar ve siyah maskelerle yüzlerini kapatan yaklaşık 15 kişi, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonu ve Almanya'nın dış siyasetteki tavrını hedef aldı.

İşgalciler, bisiklet zincirleri ile kendilerini zincirlediler ve terör örgütü lehine sloganlar attılar. Yaklaşık 3 saatlik işgalden sonra polisin müdahalesiyle binadan çıkarılan işgalciler, binanın camından terör örgütünü öven sloganlar attılar.

Ayrıca, işgalcileri desteklemek için bina çevresinde küçük bir grubun da toplandığı belirtildi.  

Yorumlar (0)