Hastaneye yetişemeyince ücretli otobanda doğum yaptı

Kanada’da, eşiyle birlikte doğum yapmak için eşiyle beraber hastaneye gitmek için yola çıkan Ericka Campbell isimli kadın, hastaneye yetişemedi ve ücretli otobanda doğum yaptı. 

DÜNYA 26.05.2021, 17:40 27.05.2021, 12:54
Hastaneye yetişemeyince ücretli otobanda doğum yaptı

Kanada’nın Toronto kentinde yaşanan olayda, Ericka Campbell, doğum sancılarının tutması üzerine eşiyle birlikte hastaneye gitmek için yola koyuldu.

Yolda doğum yaptı

Ontario eyaletinin 407 otobanında yol üstündeyken Campbell'ın sancıları arttı ve hastaneye yetişemeyeceklerini fark eden baba, arabayı kenara çekti. Hemen sağlık görevlilerini arayan baba, eşinin doğumuna yardım etti ve çiftin üçüncü çocukları dünyaya geldi.

Anne ile yeni doğan bebek hastaneye götürülürken, ikisinin de sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Ayrıca, bebeğin dünyaya geldiği ücretli otobanı işleten 407 ETR firması, otobanda doğum yapan çifte, 1 sene boyunca ücretsiz bir şekilde otobanda seyahat etmelerini sağlayacak bir sertifika hediye etti.

Şirketin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Ontario eyaletinin 407 otobanında doğan bebek Nova Campbell'ın mucize doğumunu, ailesine 1 senelik ücretsiz seyahat sertifikası ve bebek ile diğer kardeşlerinin otomobil koltuklarının maliyeti için hediye sertifikası vererek kutlamak istiyoruz. Bu güzel ve mutlu aileyi tebrik ediyoruz” sözlerine yer verildi.

Yorumlar (0)