Harry, İngiltere'ye dönüyor!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) yerleşen Prens Harry, yakın zamanda ailesini ziyaret edecek.

DÜNYA 10.10.2020, 16:05 11.10.2020, 18:31
Harry, İngiltere'ye dönüyor!

Prens Harry, eşi Meghan Markle ile İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) yerleşmişti.

Prens Harry'nin ilerleyen günlerde İngiltere'ye gideceği öğrenildi. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde İngiltere'ye seyahat edemeyen Prens Harry'nin ailesi ile hasret gideceği bildirildi. 

Fakat İngiliz medyası, Prens Harry'nin ziyareti sırasında bazı kötü durumların meydana gelebileceğini kaydetti. 

Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın konutu olarak nitelendirilen Frogmore Cottage'ın, söz konusu ziyaret için hazırlanmaya başlandığı ifade edildi. Kraliçe Elizabeth'in, Sussex Dükü ile Windsor Sarayı'nda görüşeceği ifade edildi. 

The Sun gazetesi, bu ziyaretin, Prens Harry'nin ailesi ile ilişkilerinin ciddi derecede kötüye gittiği bir zamanda gerçekleşeceğine dikkat çekti. 

Sussex Dükü'nün, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) siyasetine ilişkin açıklamaları nedeniyle Kraliçe Elizabeth tarafından eleştirilebileceği olasılığı üstünde duruldu. 

Prens Harry'nin, İngiltere ziyaretini önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yapacağı ifade edilirken, Meghan Markle'ın bu ziyarette yer almayacağı bildirildi. 

Söz konusu haberde, Kraliçe Elizabeth ile yapılacak görüşmede, Prens Harry'nin politik açıklamalarının yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) vize durumunun da ele alınacağı ifade edildi. 

Haberde, 14 günlük karantina sürecinin mecburi olduğu ancak Windsor Sarayı'nın sosyal mesafeyi korumak için yeterince büyük olduğu kaydedildi. 

Yorumlar (0)