Harrison Ford, uçak sevdasına engel olamıyor!

Ünlü Hollywood yıldızı Harrison Ford’un uçak tutkusu, kaza yapmasına ve yaşadığı tehlikelere rağmen hiç dinmedi. 78 yaşındaki usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde yeni oyuncağıyla havalanırken görüntülendi.

DÜNYA 02.04.2021, 16:01 03.04.2021, 17:35
Harrison Ford, uçak sevdasına engel olamıyor!

‘Kutsal Hazine Avcıları’, ‘Indiana Jones’, ‘Bıçak Sırtı’ ve ‘Star Wars’ gibi yapımların usta oyuncusu Harrison Ford’un uçak tutkusu, herkesçe biliniyor. 78 yaşındaki usta oyuncu, 1960’lı yıllardan bu yana uçak tutkusuyla bilinen Ford, geçtiğimiz günlerde yeniden yeni uçağına kavuştu.

Uçakta sorun görmeyince havalandı

Yeni uçağına Hawthorne Havalimanı'nda kavuşan Ford, bir görevliyle beraber uçağı inceledi. Gerekli bakımları uçağına yaptıran Ford, her şeyin yolunda olduğunu gördü. Bunu fark eden Harrison Ford, uçmakta herhangi bir sakınca görmedi. Bu yüzden kokpite binen Ford, bir seyahate çıkmaya karar verdi ve gideceği yere doğru havalandı.

Birçok kez başına gelenler oldu

Harrison Ford’un havacılık ve uçak macerası, 1999’lu yıllarda bir helikoptere çarpmasıyla maceralı bir şekilde ilerlemişti. Ford’un gökyüzü tutkusu bu yaşadığı olaydan sonra da bitmedi. 2000’li yıllarda tekrar uçan Ford, acil iniş sırasında da uçağını parçalamıştı.



Tutkusunu 2015 yılında sürdüren Fordu, uçuş sırasında bir golf sahasına düşmüştü. 2017 yılında ise yanlış bir iniş yapan Ford’a soruşturma açılmıştı.

Yorumlar (0)