Hapishanede uyuşturucu transferi yapan kedi yakalandı

Rusya'da meydana gelen ilginç olay kısa sürede tüm dünyanın en çok konuştuğu konuların arasına girdi. Bir hapishanede tasmasının içinde uyuşturucu madde taşıyan kedi güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi.

DÜNYA 21.10.2021, 09:37 21.10.2021, 12:29
Hapishanede uyuşturucu transferi yapan kedi yakalandı

Rusya’nın İvanovo Bölgesi'ndeki 4 Numaralı Hapishane ilginç bir olaya sahne oldu. Hapishane içinde gezinmekte olan bir kedinin tasmasından uyuşturucu madde çıktı. Rusya Federal Servis’den yapılan araştırmaya göre hapishane içinde gezinmekte olan bir kedinin tasması gardiyanların dikkatini çekti. Tasma üzerinde yapılan çalışmada 5,91 gr. ağırlığında esrar bulunduğunun belirlendiğini açıkladı.

Bu ilk değil

Hapishanede olayın açığa çıkmasından ardından olay tutanak altına alındı. Mahkumlar arasında uyuşturucu sevkiyatındaki baş kahraman gardiyanların kapattığı odadan kaçtı. Bölge Savcılığı olayla ilgili hemen soruşturma başlatırken, kedinin üzerindeki maddeyi hangi mahkumlara götürdüğü konusunda sıra dışı bir araştırma yapılacağını bildirdi. Rusya’da daha önce de kediler cezaevlerinde uyuşturucu transferi için kullanılmıştı.

Yorumlar (0)