Gurbetçi genç, Belçika'da dövülerek öldürüldü

Belçika’da yaşayan 36 yaşındaki Afyonkarahisarlı gurbetçi, Belçika’nın Aalst kentinde sokakta karşılaştığı bir grupla yaşadığı tartışma sonucunda dövülerek öldürüldü. Gencin cenazesinin, otopsi işlemlerinden sonra memleketi Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde defnedileceği aktarıldı.

DÜNYA 26.11.2021, 16:34 28.11.2021, 09:20
Gurbetçi genç, Belçika'da dövülerek öldürüldü

İddiaya göre, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Elhan köyüne kayıtlı, Belçika doğumlu 36 yaşındaki Yunus Çalık, geçtiğimiz hafta cuma akşamı iş çıkışı evine gittiği esnada, sokakta karşılaşmış olduğu kişilerle bilinmeyen sebeple tartışma yaşadı.

36 yaşındaki gurbetçi, dövülerek öldürüldü

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sebebiyle bir kafede bulunan arkadaşlarını da bölgeye çağıran zanlılar, Yunus Çalık'ı darp etti. Ağır cisimlerle başına darbe alan Çalık, ağır bir biçimde yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Aalst kentindeki bir hastaneye kaldırılan Çalık, hastanede ilk müdahaleden sonra yoğun bakıma alındı.

Durumu ağır olan Çalık, ambulans ile Aalst'taki hastaneden Brüksel Jette hastanesi yoğun bakımına nakledildi. Fakat Çalık, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede yaşamını yitirdi.

Soruşturma başlatıldı

Olaydan sonra Belçikalı yetkililerin cinayet soruşturması başlattığı açıklanırken, Çalık'ın cenazesi ise yapılacak otopsi işleminden sonra defin için Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı olan Elhan köyüne gönderileceği bildirildi.

Yorumlar (0)