Güney Koreli kulüp, tribünlere "seks oyuncakları" yerleştirdi!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle ara verilen futbol sezonuna seyircisiz olarak başlayan Güney Kore’de, boş kalan tribünlere porno sitesinin reklamını yapan şişme kadınlar yerleştiren bir futbol kulübü, özür dilemek zorunda kaldı.

DÜNYA 18.05.2020, 10:52
Güney Koreli kulüp, tribünlere "seks oyuncakları" yerleştirdi!

Güney Kore'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerinin esnetilmesinin ardından futbol sezonu tekrar başladı. 

Ülkede FC Seoul ile Gwangju FC arasında yapılan mücadele, ülkenin gündemine oturdu. 

FC Seoul, seyircisiz oynama kararı sebebiyle boş kalan tribünleri doldurmak amacıyla ilginç bir yönteme başvurdu. Kulüp, koltuklara şişme bebekler koydu. Söz konusu şişme bebeklerden bazılarının sitelerinin reklamını yapan ilanlar tuttuğu fark edildi. 

"Şişme kadın değil, seçkin mankenler"

Bunun üzerine taraftarlar, kulübü oyuncağı kullanmakla suçladı. Fc Seoul, şişme kadın değil "seçkin mankenler" kullandıklarını söyledi. Fakat kulüp, "mankenleri" oyuncakları üreticisi Dalcom isimli firmadan aldığını doğruladı. 

Kulüp yetkilisi Lee Ji-hoon, Dalcom isimli firmadan böyle bir teklif aldıklarını, kabul etmeden önce firma hakkında fazla araştırmada bulunmadıklarını itiraf etti. Mankenlerin insana benzediğini düşündüğünü de kaydeden Lee Ji-hoon, bunların oyuncağı olabileceğini düşünmediğini de ekledi.

Yorumlar (0)