Görgüsüzlüğün bu kadarı! Koronavirüse karşı altın maske

Hindistan’da Shankar Kurhade adındaki bir adam, koronavirüs maskesinde sınırları zorladı! Altından maske siparişi verdi. Kurhade, yapımı 8 gün süren altın maskenin fiyatının yaklaşık 4 bin dolar olduğunu belirtti.

DÜNYA 05.07.2020, 18:16 05.07.2020, 18:23 Hanife
Görgüsüzlüğün bu kadarı! Koronavirüse karşı altın maske

Koronaviriüs nedeniyle 19 binden fazla can kaybının yaşandığı Hindistan’dan ilginç haberler gelmeye devam ediyor…

Daha önce koronavürüse yakalanmamak için duş alacakları suya ineğin dışkısını karıştıran vatandaşlarıyla gündeme gelen Hindistan, bu seferde koronavirüse karşı altın maske ile gündemde…



60 gram altından maske yaptırdı

60 gram altından maske yapılaması için sipariş veren Shankar Kurhade, Hindistan'ın batısındaki Pune bölgesinde yaşıyor

Maske ilişkin bilgi veren Kurhade, yapımının 8 gün sürdüğünü belirterek maskenin ince ve nefes almaya yardımcı olan küçük gözeneklerinin olduğunu söyledi. Muhabiri, ‘maskenin koruyacağına inanıyor musunuz?’ sorusu üzerine, koronavirüs salgınından koruyup korumayacağı konusunda emin olmadığını ancak salgına karşı başka önlemlerde aldığını belirtti.

Altın maskenin değeri 4 bin dolar

49 yaşındaki Kurhade, altın takılar takmayı çok sevdiğini aktararak, altın maskenin fiyatının yaklaşık 4 bin dolar olduğunu belirtti.

"İnsanlar çok şaşırıyor"

Altın maske fikrinin, daha önce bir kişinin gümüşten yapılan maske giydiğini görmesiyle aklına geldiğini aktaran Shankar Kurhade, insanların kendisini altın maske ile görünce çok şaşırdıklarını ve hemen bir fotoğraf çekinmek istediklerini söyledi.
  

Yorumlar (0)