Gerard Butler’dan şaşırtıcı 300 Spartalı itirafı!

300 Spartalı filminin başrol oyuncusu Gerard Butler’dan şaşırtıcı bir itiraf geldi. Zack Snyder’ın Adalet Birliği filmiyle ilgili farklı bir versiyon yayınlamasıyla beraber yeniden gündeme gelen film hakkında başrol oyuncusu Butler, filmin çekimleri sırasında berbat film çıkacağını düşündüğünü itiraf etti.

DÜNYA 24.03.2021, 15:56 25.03.2021, 10:08
Gerard Butler’dan şaşırtıcı 300 Spartalı itirafı!

Ünlü yönetmen Zack Snyder’ın 2017’de yayınlanan “Justice League” yani “Adaletin Şafağı” filminin yeni versiyonu yayınlanınca, akıllara bir film daha geldi. Filmin yeni kurgu haliyle yayınlanması, Frank Miller'ın bir diğer çizgi romanının film uyarlaması olan ve 2006 yılı yapımı 300 Spartalı'nın yeniden değerlendirilmesini akıllara getirdi.

Filmin berbat olacağını düşünmüş

Filmde baş karakter Kral Leonidas'a hayat veren başarılı oyuncu Gerard Butler’dan, film hakkında ilginç bir itiraf geldi. Butler, filmin çekimleri esnasında filmin başarılı olamayacağını ön gördüğünü itiraf etti. Verdiği bir röportajda konuşan Butler; filmin çekimleri süresince kırmızı pelerin ve küçük deri külotla gezdiğini söylerken, birisinin hiçliğe işaret ederek 'Bak! Yanan bir köy’ dediğini söylediğini hatırladığını belirtti. O sırada bu filmin berbat olacağını düşündüğünü söyleyen Butler, filmin yayınlanmasının ardından duyduğu memnuniyetten söz etti.

Butler, hayatının en iyi vücudunu filmin hazırlık sürecinde yakaladığını söyledi

Rol için sıkı bir diyet ve günde 6 saat spor yaptığını belirten Butler, o dönem vücudu için mahvedici bir çalışma içerisinde olduğunu ama hayatında en iyi vücut şeklini o dönem yakaladığını da sözlerine ekledi. 2006 yılında yayınlanan film, gişede büyük bir başarı elde etmişti. Bunun sonucunda ise 2914 yılında ‘300: Bir İmparatorluğun Yükselişi’ adlı bir devam filmi gelmişti.

Yorumlar (0)