Genç kız, 1 yılda 61 kilo verdi!

128 kilodan 67 kiloya gerileyen Emily Parker, günde 10 bin adım atarak ve sebze ağırlıklı beslenerek büyük bir değişim yaşadı.

DÜNYA 08.11.2020, 22:52 09.11.2020, 14:22
Genç kız, 1 yılda 61 kilo verdi!

İngiltere'de yaşayan ve ergenlik döneminden itibaren aşırı kilolu olan 22 yaşındaki Emily Parker, 2 yaşındaki oğlunun doğumu sonrasında 128 kiloya ulaştı.

"Çikolatayı çok seviyordum"

Tatlı düşkünü olduğunu ve çikolataları çok sevdiğini paylaşan Emily Parker, bir süre sonra ise kilosundan şikayet etmeye başlamış.

Kilolarından kurtulmak isteyen genç kadın, günde 10 bin adım atıp, 45 dakika da egzersiz yapmaya karar verdi. Eş zamanlı olarak bir spor uygulamasında kalorilerini takip etti.

Parker, sebze ağırlıklı beslendiğini söyleyerek, "Kilomun bu kadar çabuk düştüğüne gerçekten inanamadım. İlk etapta ekmeği ve alkolü kestim ve yalnızca porsiyon boyutlarımı ve kalori sayımı kontrol ediyordum." açıklamasında bulundu.

"Tuvalete gitmeye bile üşeniyordum"

Yaklaşık olarak 1 yıl içerisinde büyük bir değişim yaşayan Parker, söz konusu sürecin sonunda 67 kiloya kadar düşmeyi başardı.

Bu sayede gün içerisinde daha aktif hale geldiğini söyleyen Parker, "Daha önce gerçekten çok tembel birisiydim, tuvalete gitmek için bile kendimi zorlamam gerekiyordu. Merdivenlerden yukarı doğru koşarken ya da yürürken nefesim kesiliyordu." dedi. 





 


 

Yorumlar (0)