Gazze Şeridi’ne gece boyunca bomba yağdı, siviller okullara sığındı 

İsrail, sabah saatlerine kadar Gazze Şeridi’ne bomba yağdırdı. Filistinli kadınlar ve çocuklardan oluşan siviller okullara sığındı. 

DÜNYA 14.05.2021, 09:57 15.05.2021, 18:25
Gazze Şeridi’ne gece boyunca bomba yağdı, siviller okullara sığındı 

İsrail, Gazze Şeridi’ni bombardıman altında bırakmaya devam ediyor. Kadın ve çocuk olmasına bakılmaksızın sivillerin yaşadığı tüm şehirler vuruluyor. Son yapılan bombalı saldırılarda özellikle mülteci kampları hedef alındı.

Gazze’deki eş-Şati Mülteci Kampı’nda akşam saatlerinde başlayan İsrail saldırıları, sabah saatlerine kadar devam etti. Kuzey kesimde yoğunlaşan saldırılar havadan, karadan ve denizden gerçekleştirildi.

Sivillerin dört bir yanının sarıldığı saldırılar sırasında kadınlar, çareyi, çocuklarını da alıp okullara sığınmakta buldu.



Eş zamanlı ve yoğun saldırılar

Eş zamanlı ve yoğun saldırılar altında kalan Filistinlilerin İsrail güçlerine karşılık vermekte zorlandığı görüldü. Bombardıman anları, bazı televizyon kanallarında canlı olarak verildi. 

Okullara sığınan sivillerin görüntüleri, ajanslar tarafından servis edildi. Görüntülerde kadınların ve çocukların ekstra kıyafet ve yiyeceklerinin olmadığı, zor durumda oldukları görülüyor. 

Yorumlar (0)