Gazprom ilişkili bir ölüm daha!

Gazprom şirketinin Soçi'deki tesisinin başında bulunan Rus oligark Andrei Krukowski, uçurumdan düşerek hayatını kaybetti. Bazı medya organları, suikast şüphesi üzerinde duruyor.

DÜNYA 03.05.2022, 23:04 05.05.2022, 09:20 Hakan Öksüz
Gazprom ilişkili bir ölüm daha!

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaş, bölgeyi yaşanmaz duruma getirdi. Sivil kayıpların yanı sıra her iki ülkenin de, diğer ülkenin önemli isimlerine yönelik suikast hazırlığı yaptığı ileri sürülüyor.

Rusya'da doğal gaz devi Gazprom şirketi ile bağlantılı bir kişinin daha yaşamını yitirmesi, suikast şüphelerini güçlendirdi. Söz konusu ölüm olayı, şirketin Soçi'deki tesisinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Krasyana Polyana kayak tesisinin yöneticisi olan Andrei Krukowski, dengesini kaybederek uçurumdan düştü.

2012 yılında yönetici yapılmıştı

Rus medyasına göre 37 yaşındaki Krukovski, antik "Aşipse" kalesini ziyaret etmek amacıyla bölgede yürüyüşe çıkmıştı. Hayatını kaybeden Krukovski'nin 2012 yılında Soçi'deki tesiste yönetici konumuna getirildiği aktarıldı.

Son ölümle birlikte son üç ayda Gazprom ile ilişkili 6 Rus zenginin yaşamını yitirdiğini hatırlatan bazı medya organları, suikast şüphesi üzerinde duruyor.

Yorumlar (0)