Film setinde yaşanan faciada şok gelişme: Alec Baldwin gerçek mermi kullanmış!

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin ‘Rust’ filmlerinin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmenini öldürmüş, yönetmeni de yaralamıştı. Yetkililer yaptıkları incelemelerin sonucunda silahta ‘gerçek mermi’ olduğunun anlaşıldığını açıkladı.

DÜNYA 23.10.2021, 15:20
Film setinde yaşanan faciada şok gelişme: Alec Baldwin gerçek mermi kullanmış!

Tüm dünyanın yakından izlediği film setindeki talihsiz kaza ile ilgili yaşanan gelişmeler kan donduruyor. Oyuncu Alec Baldwin kaza sonrasında, verdiği ifadede silahı kendisine yardımcı yönetmenin verdiğini ve silahın ‘güvenli’ olduğunu söylemişti. 

Ancak yapılan incelemeler çekimlerde kullanılan mermilerin gerçek olduğunu ortaya çıkardı.

Henüz kimse suçlanmadı

Yardımcı yönetmen ise ifadesinde, “silahta gerçek mermi olduğunu bilmediğini” söyledi.

Diğer yandan, Baldwin’in kanlı kıyafetinin de olaya sebep olan silahla birlikte delil olarak incelemeye alındı. Ayrıca film setindeki kullanılmaya hazır teçhizat ve mühimmata da el konulduğu belirtildi.

63 yaşındaki ünlü oyuncu Baldwin, sorgusunun sona ermesiyle serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili henüz kimseye bir suçlama yöneltilmediği biliniyor.

Üzüntüsünü paylaştı

Ünlü aktör olayın ardından Twitter hesabında “Anne, eş ve çok takdir edilen meslektaşımız Halyna Hutchins'in hayatını alan trajik kazayla ilgili yaşadığım üzüntü ve şoku ifade edecek hiçbir kelime yok” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Yorumlar (0)