Fenomen ördeğin aylık kazancı dudak uçuklattı

Popüler sosyal medya uygulamaları Instagram ve TikTok'ta 'Dunkin Ducks' adlı hesabı bulunan 'Munchkin' isimli fenomen ördeğin sahibi Krissy Ellis, ördeğin ayda 4 bin 500 dolar (40 bin lira) kazandığını belirtti.

DÜNYA 28.09.2021, 22:17 29.09.2021, 16:34
Fenomen ördeğin aylık kazancı dudak uçuklattı

Popüler sosyal medya uygulamaları Instagram ve TikTok'ta 'Dunkin Ducks' adlı hesabı bulunan Munchkin isimli fenomen ördeğin sahibi Krissy Ellis (20), Munchkin’in ayda 4 bin 500 dolar kazandığını açıkladı. ABD’nin Pennsylvania eyaletindeki Milford’da ikamet eden Ellis, ABD medyasına verdiği demeçte, Munchkin için 'dünyanın en şımarık ördeği' nitelendirmesini yaparak, Munchkin’in kamerayı görür görmez hemen poz vermeye başladığını belirtti.

Ellis, 'Dunkin Ducks' adıyla açtığı Instagram hesabının 245 bin, TikTok hesabının ise 2,7 milyon takipçisinin bulunduğunu dile getirerek, Instagram ve TikTok'tan ayda 4 bin 500 dolar kazanç elde ettiğini kaydetti.

"Markalar iletişime geçmeye başladı"

Paylaşımlarının ardından markaların kendisiyle iletişim kurmaya başladığını ve ilk ücretli marka anlaşmasını Instagram'da gerçekleştirdiği söyleyen Ellis, “Bu içeriği oluşturup paylaşarak yaklaşık yarım saat içerisinde bir markette haftada 40 saatten fazla çalışarak kazandığımdan daha çok para kazandım.” dedi.

“Benimle dalga geçenler, arkadaş olmaya çalışıyor"

Ördeğiyle şöhret yolculuğuna henüz 16 yaşındayken başladığını dile getiren Ellis, Temmuz 2018 tarihine dek açtığı Instagram hesabının 5 bin takipçiye ulaştığını söyleyerek, "Okuldaki popüler kızların dahi 5 bin takipçisi yoktu. Okulda, ördeğe sahip olduğum için çok sayıda insan benimle dalga geçti fakat aynı insanlar şimdi benim arkadaşım olmak istiyor çünkü ördek artık çok ünlü." sözlerini sarf etti.

"Asla geç değil"

“İnternet ortamındaki yerinizi bulmak için asla geç değil.” diyen Ellis, “Geçmişte zorbalığa uğradığınız şey, insanların sizi sevmesinin sebebi olabilir. Uzun bir zaman alabilir ve oraya ulaşmak gerçekten zor olabilir fakat buna kesinlikle değer.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)