Fauci'den yine kötü haber!

Dr. Anthony Fauci, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı ile ilgili yeni açıklama yaptı.

DÜNYA 27.07.2020, 08:45 27.07.2020, 09:24
Fauci'den yine kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) aşısına dair önemli açıklama yaptı.

12 Aralık 2019 tarihinde Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan şehrinden başlayarak tüm dünyaya yayılan, yayılım hızı ve öldürücü etkisi sebebiyle Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemi (küresel salgın) ilan edilen koronavirüs salgını ile mücadele çerçevesinde aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları sürüyor.

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, aşı çalışmaları devam ederken önemli bir açıklama yaptı. ABD Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının koronavirüse karşı etkili olabileceğine inandığını belirtti ama koronavirüse karşı etkili bir aşının en erken 2021 yılında geliştirilebileceği öngörüsünde bulundu.

ABD Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, yaygın olarak kullanılabilecek bir koronavirüs aşısının en erken 2021 yılında geliştirileceğine inandığını belirterek, bazı ilaç şirketlerinin 2020 yılında koronavirüs aşısı geliştirme vaatlerine dair soruları da cevaplarken, "Bu konuda biraz şüpheliyim. Fakat her şey de mümkün tabii ki." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)