Eve giren ayı gardıropta uyudu

ABD’nin Montana eyaletinde evlerden birine giren siyah bir ayı, kendisini çamaşır odasına kilitledikten sonra gardırobun içinde uyuyakaldı.

DÜNYA 24.06.2019, 12:04 24.06.2019, 12:11
Eve giren ayı gardıropta uyudu

ABD’nin Montana eyaletinde siyah bir ayı evlerden birine girdi. Kendisini çamaşır odasına kilitleyen ayı, gardırobun içinde uyuyakaldı.

Polis ekipleri, hayvanı çıkarmak için Butler Creek’te bulunan eve geldi. Ev sahibinin eşyalarını parçalayan ve kapıyı içerden kilitleyen ayıya ilk denemede ulaşılamadı. Odaya giremeyen polis, bunun üzerine cama vurarak ayıyı uyandırmaya çalıştı. Fakat ayı esneyerek karşılık verdi ve hiç de oralı olmadı.  

Güvenli bir şekilde tahliye edildi 

En sonunda kapıyı açmayı başaran polis, vahşi yaşam uzmanlarının ayıyı güvenli bir şekilde tahliye etmesine olanak sağladı. Ev sahipleri, ayının odaya gece yarısı girdiğini ifade etti. 

Missoula Şerif Ofisi sosyal medyada paylaştığı bir gönderide, “Vay canına!!! Ne gündü ama!” notunu düştü. 

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Yetkililer olay yerine geldiğinde, siyah bir ayının vestiyerin bulunduğu çamaşır odasının kapısını açtığını ve bir şekilde kapıyı içeriden kilitlemeyi başardığını gördü. Odadan çıkamadığını fark eden ayının, eşyaları parçalamaya başladığı ve ardından yorgun düşerek gardıroba tırmanarak uykuya daldığı anlaşıldı. Yetkililer cama vurduğunda, ayı hiç oralı olmadı. Yavaşça gerinen ayı esneyerek ve memnuniyetsiz halde kapıya doğru sadece şöyle bir baktı. Nihayet yetkililer kapıyı açmayı başardı ve ayının gardroptan inerek oradan uzaklaşmasını beklediler. Ancak ayı sadece daha fazla esneyerek karşılık verdi. Ev sahipleri ayının güvenli bir şekilde tahliye edilmesinden ötürü memnuniyet duydu. Ancak gece yarısı ihtiyaçları için evlerine giren bu davetsiz misafiri de yakın zamanda unutmayacaklar."

Ayının bu eve girmeden önce yakınlardaki iki eve de girmeye çalıştığını belirten polis, bölge halkına kapılarını sıkıca kilitlemeleri uyarısında bulundu.
 
 
 

Yorumlar (0)