Evde Tek Başına’nın yıldızı, Trump’a karşı kampanyaya destek oldu

Evde Tek Başına film serisinin sevilen oyuncusu Macaulay Culkin, serinin ikinci filmi 1992 yapımı “Evde Tek Başına 2” de ufak bir sahnesi olan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın sahnesinin çıkarılması için yapılan çağrılara destek oldu!

DÜNYA 18.01.2021, 09:47 18.01.2021, 15:10
Evde Tek Başına’nın yıldızı, Trump’a karşı kampanyaya destek oldu

Doksanlı yılların unutulmaz film serisi olan ve o dönemin yetişkin ve çocuk her yaşkan kişiyi beyazperdeye bağlayan film serisi “Evde Tek Başına”, Amerika’da Donald Trump karşıtlığı için başlatılan kampanyalarda bir anda ilgi odağı haline geldi! Hatırlanacağı gibi, serinin ikinci filmi olan ve 1992’de çekilen “Evde Tek Başına 2” filmindeki bir sahnede, Donald Trump da rol alıyor.

Trump’ın ‘Evde Tek Başına 2’ filmindeki sahnesinin silinmesi isteniyor

Amerika’daki seçimde yaşananlar sonları nedeniyle Trump karşıtları, filmden Trump’ın yer aldığı sahnesinin çıkarılmasını istedi. Bunun için ise, bir imza kampanyası başlatıldı. Kampanyaya, film serisinin yıldız oyuncusu ve ‘Kevin’ karakterine hayat veren Macaulay Culkin de destek verdi.

Sosyal medya hesabında kampanyayı paylaşan Culikn, ‘Ben de varım!” diyerek destek verdiğini belirtti. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, paylaştığı videoda filmden Trump’ın çıkarılmış halli bir sahnesini paylaştı. Culkin bu paylaşıma ”Bravo!” diyerek cevap verdi.

Trump, filmde zorla oynamış

1992 yapımı filmde, Kevin ailesinden gizli lüks bir otele giriş yapıyor. Bu sırada resepsiyonu bulamayan Kevin, karşısına çıkan bir adama resepsiyonu soruyor. Kevin’in resepsiyonu sorduğu bu adamı ise Donald Trump canlandırıyor. Bu sahneyle ilgili daha önce yönetmen Chris Columbus, dikkat çekici bir açıklama yapmıştı.

Trump’ın filmde zorla oynamak için çaba gösterdiğini belirten Columbus, bunun mecburiyetten olduğunu belirtmişti. Columbus ayrıca, otelle anlaşmalar yapılmış ve ücretler ödenmiş olmasına rağmen, Trump’ın filmde yer almazsa çekim yapılmasına izin vermeyeceğini söylediğini de dile getirmişti.

Yorumlar (0)