Evcil pitonu, ölüm sebebi oldu

ABD'nin Indiana eyaletinde 36 yaşında bir kadın, piton tarafından öldürülmüş halde bulundu.

DÜNYA 01.11.2019, 14:42
Evcil pitonu, ölüm sebebi oldu

ABD'nin Indiana eyaletindeki Oxford kenti polisi, 36 yaşındaki Laura Hurst'ü boynuna dolanmış bir piton yılanı tarafından öldürülmüş halde buldu.

140 yılanın bulunduğu evin, özellikle bu hayvanlara bakım için kullanıldığı tahmin ediliyor. Yılanların 20'sinin, evi haftada 2 kez ziyaret eden Hurst'ün olduğu ifade ediliyor.

"Trajik bir kaza"

Yılanların barındırıldığı ev, Benton Kasabası Şerifi Don Munson'a ait. Hemen yan binada yaşayan Munson, yılanların olduğu eve geldiğinde Hurst'ü yerde bulduğunu ifade etti. The Journal and Courier gazetesine konuşan Munson, Hurst'ün ölümünün "trajik bir kaza" olduğunu söyledi.

Yılanlarını kontrol etmek için eve geldi

Indiana Eyalet Polisi Çavuşu Kim Riley ise, Hurst'ü yerde bulan kişinin pitonu talihsiz kadının boynundan sökebildiğini ama acil servis ekiplerinin kadını diriltemediğini söyledi. Çavuş Riley, Hurst'ün yılanlarının durumunu kontrol etmek için eve geldiğini söyledi. 

Riley, yılan tarafından öldürülen kadının herhangi bir sebepten ötürü yılanını kafesten çıkardığını ve "insanlar yılanlarla ne yapıyorsa onu yaptığını" söyledi. Indiana Eyalet Polisi Çavuşu, Cuma günü bir otopsi yapılacağını da duyurdu.

Yorumlar (0)