Eski NBA yıldızı, Kim'le partisini anlattı: "Karaoke, votka, kızlar..."

Eski NBA yıldızı Dennis Rodman, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a ilişkin anılarını anlattı. Rodman, Kuzey Kore liderinin "Hadi akşam yemeği yiyelim. Biraz karaoke yapar, votka, seksi kızlar, bunun gibi şeylerle takılırız." dediğini belirterek, "Sonra baktım, akşam yemeğindeyiz ve leş gibi sarhoşuz." dedi.

DÜNYA 13.05.2020, 15:39 13.05.2020, 15:48
Eski NBA yıldızı, Kim'le partisini anlattı: "Karaoke, votka, kızlar..."

Eski NBA oyuncusu ve Hall of Fame üyesi Dennis Rodman, dünyanın en iyi boksörlerinden Mike Tyson'ın "HotBoxin" adlı podcast programına konuk olarak katıldı. Rodman, 2013 senesinde basketbol şovu takımı Harlem Globetrotters ile ilk defa Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a gidişini anlattı.

Kuzey Kore hakkında hiçbir fikre sahip olmadığını ve sadece basketbol oynayıp imza dağıtmayı planladığını kaydeden Rodman, Kuzey Kore liderinin kim olduğunu bile bilmediğini aktardı.

Bir maçın ardından Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kendisini selamlamaya geldiğini kaydeden Rodman, şunları söyledi:

"Bana 'Ülkemi sevdin mi' diye sordu. Ben de 'Evet, hoş, havalı' yanıtını verdim. 'Michael Jordan'dan gelmesini istedik, ama kabul etmedi, dolayısıyla biz de seni istedik' dedi." 

"Akşam yemeğindeyiz ve leş gibi sarhoşuz"

Rodman, basketbol sevgisi nedeniyle hemen sıkı bir ilişki kurduklarını ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un çılgın bir parti yapmak üzere kendisini evine çağırdığını söyledi. 

Kuzey Kore liderinin "Hadi akşam yemeği yiyelim. Biraz karaoke yapar, votka, seksi kızlar, bunun gibi şeylerle takılırız" gibi bir teklifte bulunduğunu kaydeden Rodman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sonra baktım, akşam yemeğindeyiz ve leş gibi sarhoşuz, o karaoke söylemeye başladı, ne dediği hakkında bir s.. fikrim yoktu."

"Siyasetle işimle olmaz"

Rodman, daha sonra kadınlardan meydana gelen 18 kişilik bir müzik grubunun çıktığını ve yalnızca 1978 yılında yayına giren Dallas dizisinin tema müziğini çaldığını, ardından onlara Van Halen, Pearl Jam ve Rolling Stones gibi grupların şarkılarını da öğrenmelerini önerdiğini, ülkeye diğer gelişinde aynı grubun kendisine tüm istek şarkılarını çaldığını ifade etti.

Kuzey Kore lideri ile asla politika konuşmadığını belirten Rodman, "Siyasetle işimle olmaz. Ben spor getirmek için gidiyorum." açıklamasını yaptı. 

Rodman, Kim Jong-un'un öldüğüne yönelik iddiaları kabul etmeyerek, "Gayet iyi, muhtemelen çoğu Amerikalı gibi Michael Jordan belgeseli 'The Last Dance'i izleyerek vakit geçiriyordur." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)