Eşiyle tartışan adam, sakinleşmek için 450 kilometre yürüdü!

Eşiyle tartıştıktan sonra sakinleşmek için yürüyüşe çıkan adam, yiyecek ve malzemesi olmadan 24 saatte 64 kilometre yol yürüdü.

DÜNYA 05.12.2020, 22:04 07.12.2020, 11:59
Eşiyle tartışan adam, sakinleşmek için 450 kilometre yürüdü!

Eşiyle tartıştıktan sonra sakinleşmek için yürüyüşe çıkan adam, yiyecek ve malzemesi olmadan 24 saatte 64 kilometre yol yürüdü.

Eşiyle tartışmaktan usanan İtalyan vatandaşının, koronavirüs salgını sebebiyle ülkedeki sokağa çıkma yasağını delerek evden çıktığı, polise yakalanmadan toplam 450 kilometre yürüdüğü tespit edildi.

Adı henüz açıklanmayan 48 yaşındaki İtalyan adamın, eşiyle tartıştıktan sonra sinirini yatıştırmak için 7 gün boyunca yürüyüş yaptığı kaydedildi.

Söz konusu adam, İtalya'nın en kuzeyinde bulunan, İsviçre sınırındaki Como'da hayatını sürdürmesine karşın; yaklaşık olarak 450 kilometre güneyde bulunan Adriyatik kıyısında küçük bir kasaba olan Fano'ya kadar gelme başarısı gösterdi.

İtalya'nın koronavirüsten soyutlanma önlemleri kapsamındaki sokağa çıkma yasağı kurallarına uymadığı için adamı saat 02.00'de yakalayan İtalyan polisi, ilk etapta bu kadar yürümüş olabileceğine inanamadı. Fakat memurlar, sinirli adamın adını araştırdıktan sonra, gerçekten de Como'daki eşinin bir hafta önce kayıp ihbarında bulunduğunu tespit etti.



"İyiyim, yalnızca biraz yorgunum"

İtalyan basınında yer alan haberlerde, adamın üşümüş ve yorulmuş ancak aklı başında göründüğü açıklandı. Diğer yandan, adam sinirini boşaltmak için çıktığı uzun yürüyüş esnasında ne kadar yol gittiğinin farkında olmadığını da söylediği belirtiliyor.

Adam, 24 saatte ortalama 65 kilometre yol gittiği inanılmaz yürüyüşü esnasında insanların kendisine yiyecek ikram ettiğini söyledi.

Yerel basında yer bulan haberde, adamın güvenlik güçlerine, "İyiyim, yalnızca biraz yorgunum." dediğini öğrenildi.

Tartıştığı eşi, adamı almaya geldikten sonra, gerçekten de 7 gün önce kavga etmelerinin akabinde Como'daki evlerinden çıktığını, o zamandan beri de hiçbir yerde görülmediğini doğruladı.

Ayrıca, kocasının Fano'daki gecelik otel borcunu ödeyen kadından, bir de COVID-19 önlemleri kapsamındaki gece sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden kocasına verilen 400 avro (yaklaşık 4 bin TL) para cezasını da ödemesi talep edildi.


.

Yorumlar (0)