Ermenistan ordusundan PKK taktiği!

Cenk meydanında Azerbaycan ordusunun karşısında duramayan Ermenistan, cansız mankenlerden sonra şimdi de PKK'nın Suriye'deki "Rus bayrağı" taktiğine başvurdu. PKK, kendini TSK'dan korumak için Afrin'de Türk sınırına yakın noktalara Rus bayrakları dikmişti. 

DÜNYA 21.10.2020, 08:03 21.10.2020, 16:26
Ermenistan ordusundan PKK taktiği!

Kahraman Azerbaycan ordusu, 30 yıla yakın süredir Ermenistan işgali altında bulunan öz topraklarını kurtarmak amacıyla başlattığı operasyonda şimdiye kadar 103 yerleşim yerini azat etti.

Ağır zayiatlar veren Ermenistan ordusu, kendini korumak için terör örgütü PKK'nın taktiğine başvurdu.

Rus bayrakları dikildi

Türk SİHA'larının perişan ettiği Ermeni ordusu, son olarak sınırın kendi tarafına, uzaktan görünecek şekilde Rus bayraklarını dikmeye başladı.

Çatışmanın ilk günlerinde Suriye'den 25'erli gruplar halinde otobüslerle PKK'lı teröristleri içeri alan Ermenistan, PKK'nın Rus bayrağı taktiğiyle Azerbaycan ordusundan korunmayı umut ediyor.

Terör örgütü PKK da, kendini Türk Silahlı Kuvvetleri'nden korumak için Afrin'de, Türkiye sınırına yakın noktalara Rus bayraklarını dikmişti.

Cansız manken taktiği

Geçtiğimiz günlerde de Ermeni ordusu Türk SİHA'larını (silahlı insansız hava aracı) şaşırtmak amacıyla mevzilere cansız mankenler yerleştirmişti.

Yorumlar (0)