Ermenistan'ın yalanını örümcekler ele verdi!

1915 olayları ile ilgili Türkiye'nin tasnif ettiği 31 milyon belgeye karşı tek bir belge sunamayan Ermenistan, yeni soykırım yalanları için belge çalışmalarına girişti ama Ermenistan'ın planını, 1400 yıl önce müşriklerin cinayet planını bozarak Hz. Muhammed'i Sevr mağarasında koruyan örümcekler bozdu.

DÜNYA 02.11.2020, 13:38
Ermenistan'ın yalanını örümcekler ele verdi!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, terör devleti Ermenistan'ın "Azerbaycan ordusu Ermeni sivillerimizi vuruyor" şeklindeki alçak provokasyonunu, sosyal medya hesabından paylaştığı iki fotoğraf karesiyle boşa çıkardı.

Hikmet Hacıyev, sahtekâr ve düzenbaz Ermenistan tarafından servis edilen fotoğrafın sahte olduğunu, çatışmalarla uzaktan yakından bir ilgisinin bulunmadığını kanıtladı.

Ermenilerin fırlattığı füze!

İki fotoğrafın da dikkatlice incelenmesini isteyen Hikmet Hacıyev, birinci fotoğrafta, terör devleti Ermenistan'ın katil ordusu tarafından Azerbaycan'ın Terter kentine bağlı Alasgarlı köyüne atılan Smerch füzesini gösterdi.

Fotoğrafta Smerch füzesinin motor kısmının masayı deldiği ve yere saplandığı görülüyor.

Örümcek ağı bağlamış!

İkinci fotoğraf ise yalancı Ermenistan'ın "Azerbaycan ordusu sivillerimize füze atıyor" diyerek servis ettiği fotoğraf.

Ermenistan füze örümcek ağı

Fotoğrafta füze kapsülünün arka bölümü tamamen örümcekler tarafından ağlarla örülmüş. Yani birkaç haftalık bile olması imkânsız.

İkinci fotoğrafı yorumlayan Hikmet Hacıyev, "Başarısız Ermeni sahteciliği" olarak niteleyerek, "Örümcek ağını bile temizlemeyi unutmuşlar.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)