Ermenistan'dan şimdi de Tarkan ile ilgili skandal paylaşım...

Ermenistan Radyosu'ndan yeni bir skandral geldi. Radyonun Türkçe web sitesinde "Öldürülen Azerbaycan askerleri" ve "Güneyde zorlu çatışmalar sürüyor" haberlerinde şarkıcı Serdar Ortaç ve oyuncu Kaan Girgin'in fotoğrafı koyulmuştu.

DÜNYA 24.10.2020, 22:17
Ermenistan'dan şimdi de Tarkan ile ilgili skandal paylaşım...

Ermenistan Kamu Radyosu tarafından yapılan yeni paylaşımda, bu defa Tarkan, şef Burak Özdemir ve Aras Bulut İynemli’nin fotoğraflarını kullandığı ortaya çıktı. Tarkan’ın askerlik fotoğrafı web sitesinde, “Bakü askerlerinin yüzde 99’u kaybetse dahi iktidar için durmayacaktır” denildi.

“Teknik yanlışlık” özrü dilediler

Ermenistan Kamu Radyosu’nun resmi web sayfası üzerinden dün bir açıklama metni yayınlanarak teknik bir yanlışlık yapıldığı açıklandı: “21 Ekim tarihinde yayımlanan “Güneyde zorlu çatışmalar sürüyor” adlı haberde, teknik bir yanlış anlaşılmadan ötürü yanlış bir fotoğraf yayımlandı. Fotoğrafın yayımlanan materyalin içeriğiyle ilgisinin olmadığını söylemek isteriz.” denilerek Türk ünlülerin fotoğrafları başka görsellerle değiştirildi.

Açıklama sonrası aralarında Aras Bulut İynemli’nin de olduğu ünlülerin askerlik fotoğrafları başka fotoğraflarla değiştirildi.

Yorumlar (0)