Ermenistan Bilişim Bakanı gazeteciyi yumrukladı

Ermenistan Bilişim Bakanı Hakob Arshakyan, kendisiyle kısa bir süre diyalog kuran gazeteciye yumrukla cevap verdi.

DÜNYA 19.03.2021, 17:39 21.03.2021, 09:24
Ermenistan Bilişim Bakanı gazeteciyi yumrukladı

Bakan Hakob Arshakyan, bir kafede oturduğu esnada kendisiyle kısa bir süre diyalog kuran gazeteciye yumruk attı.

Yumrukla cevap verdi

Başkent Erivan’da yanındaki bir kadınla beraber kafede yemek yiyen Ermenistan Bilişim Bakanı Hakob Arshakyan o sırada kafede oturan ve kendisiyle sözlü diyalog kuran gazeteci Paylak Fahradyan’ın kendi masasına yaklaşması üzerine ikili arasında kısa bir süre sohbet gerçekleşti. Daha sonra Fahradyan kafenin farklı bir bölümünde başka bir masaya oturarak bilgisayarında çalışmaya başladı. Bakan Arshakyan ise yerinden kalkarak gazetecinin oturduğu masaya gidip yumruk attı.

Gazeteci neye uğradığını şaşırdı

Bakanın kendisine attığı yumruk karşısında gazeteci şakına dönerken Bakan Arshakyan masada bulunan bilgisayarı eliyle itti. Yaşanan bu olay ise işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Gazeteci Fahradyan yaşanan olayın üzerine bir açıklama yaparak Arshakyan'ın yanına yaklaşıp kendisini kafeden çıkarmak istediğini, daha sonrada kendisine bağırarak tartaklamaya çalıştığını ve son olarak da kendisine yumruk attığını dile getirdi.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından Ermenistan Savcılığı, Ermenistan Özel Soruşturma Servisi’ne yazı göndererek olayla ilgili soruşturma başlatılmasını talep etti.

Yorumlar (0)