Ermenistan, Azerbaycan’a ateş açtı

Ermenistan askerleri, Kelbecer’deki Azerbaycan mevzilerine ateş açtı. Azerbaycan birliklerinin karşılık verdiği olayda yaralanan ya da ölen olmadı. 

DÜNYA 10.02.2022, 10:16 11.02.2022, 09:18
Ermenistan, Azerbaycan’a ateş açtı

Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında sular durulmuyor. Azerbaycan’ın işgal edilmiş topraklarını Ermenistan’dan geri almasından ve hatta Türkiye-Azerbaycan-Ermenistan üçgeninde normalleşme görüşmelerinin başlamasının ardından bile Ermenistan askerlerinin taciz ateşi devam ediyor. Son bir senedir düzenli aralıklarla ve özellikle de akşam saatlerinde taciz ateşi başlatan Ermenistan askerleri dün de Kelbecer şehrinin Zeylik bölgesindeki Azerbaycan askeri mevzilerine ateş açtı. 



Azerbaycan'ın misillemesi gecikmedi 

Azerbaycan-Ermenistan sınırında bulunan Basarkeçer şehrinin Yukarı Azerbaycan bölgesinde konuşlanan Ermenistan askerlerinin dün 22.00 sularında Kelbecer’in Zeylik bölgesine ateş açtığını belirten Azerbaycan ordusu, misilleme konusunda gecikmediklerini aktardı. Azerbaycan basını ise Kelbecer’de herhangi bir askere zarar gelmediğini duyurdu. Bölgedeki durum şu anda kontrol altında ve sakin bulunuyor. 

Yorumlar (0)