Elon Musk yeniden zirvede! Serveti ne kadar?

Fransız iş insanı Bernard Arnault'un servetinin 1 gün içinde 11 milyar dolar azalması, Elon Musk'ı yeniden zirveye oturttu. İşte dünyanın en zenginleri listesinin ilk 4 sırasında yer alan iş insanları...

DÜNYA 01.06.2023, 10:39 02.06.2023, 09:23 Hakan Öksüz
Elon Musk yeniden zirvede! Serveti ne kadar?

SpaceX ile uzay çalışmaları yürüten ve Tesla ile elektrikli otomobil sektöründe öncü olan Elon Musk, yeniden "dünyanın en zengin kişisi" oldu. Sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan ve fırtınalar estiren ünlü girişimci, nisan ayında unvanını LVMH'nin Başkanı Bernard Arnault'a kaptırmıştı.

Bernard Arnault'un servetinde hızlı düşüş

Louis Vuitton markasını da içinde barındıran lüks tüketim ürünleri grubu LVMH'nin Başkanı Arnault, nisan ayında servetini 211 milyar dolara yükseltmişti. Fransız iş insanının serveti, LVMH'nin hisselerinin değer kaybetmesiyle 187 milyar dolara düştü. Bernard Arnault'un serveti, 1 gün içinde 11 milyar dolar azaldı.

Elon Musk'ın serveti ne kadar?

LVMH'nin hisselerinin düşüşe geçmesi, milyarder girişimci Elon Musk'ı yeniden zirveye oturttu. Elon Musk, 192 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin kişisi konumunda.

Bezos ile Gates, yine üst sıralarda

"Dünyanın en zengin 500 insanı" listesinde 144 milyar dolarlık servetiyle Amazon'un sahibi Jeff Bezos, üçüncü sırada yer alıyor. 125 milyar dolarlık servetin sahibi olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates ise listeye 4. sıradan girdi.

Amazon'un sahibi Jeff Bezos

Microsoft'un sahibi Bill Gates

Yorumlar (0)