Elon Musk, masraf kısmayı abartı! Twitter çalışanları, tuvalet kağıtsız kaldı

Twitter'ın New York ofisinde çalışan personeller, Elon Musk'ın temizlik işçilerinin sözleşmelerini yenilemediği ve tuvalet kâğıdı bulamadıkları için isyan etti.

DÜNYA 07.01.2023, 13:33 07.01.2023, 14:35 Hanife
Elon Musk, masraf kısmayı abartı! Twitter çalışanları, tuvalet kağıtsız kaldı

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'ı satın alarak çalışmalara başlayana Elon Musk, Twitter’daki ilk gününden itibaren birçok çalışanla yolları ayırmıştı.  Bu durum şirket içerisinde eleştirilere neden oldu.

Firmayı satın aldıktan sonra tasarruf etmek için şirketteki sağlık yardımlarını kesip, ücretsiz ofis yiyeceklerini azaltan Musk’ın Twitter'daki maliyeti ciddi bir şekilde düşürmesi, ilerleyen süreçlerde personeller için kötü kokulu banyolara ve lavabolarda tuvalet kâğıdının olmaması gibi beklenmedik bazı sonuçları oldu.



Çalışanlardan tuvalet kağıdı isyanı

Ancak, Twitter çalışanlarına göre Musk, bu kısıtlamalarla da sınırlı kalmadı. New York ofisinde çalışan personeller, Musk'ın temizlik işçilerinin sözleşmelerini yenilemediğinden ve tuvalet kağıdı bulamadıklarından şikayet etti.

Business Insider’ın görgü tanıklarına dayandırdığı haberine göre, temizlenmemiş tuvaletlerden gelen kötü kokular, koridorlara ve çalışma alanlarına kadar ulaşıyor.

Başka bir çalışan ise şirket tarafından tuvalet kağıdı sağlanmadığı takdirde, kendi tuvalet kağıtlarını evden getirmek zorunda kalacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)