Elon Musk'in 35 metrekarelik yeni evi görüntülendi

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Elon Musk, gayrimenkullerini satmasının ardından SpaceX tesislerinin yanında bir prefabrik eve yerleşti. 

DÜNYA 08.07.2021, 10:13 09.07.2021, 09:15
Elon Musk'in 35 metrekarelik yeni evi görüntülendi

Geçtiğimiz sene herhangi bir şeye sahip olmak istemediğini dile getiren Elon Musk’ın, Mars’a yapacağı göreve odaklanmak için 50 bin dolar değere sahip 35 metrekarelik dairede yaşadığı aktarıldı.

35 metrekarelik eve taşındı

181 milyar dolarlık servetiyle birlikte dünyanın en zengin ikinci insanı olan Elon Musk, prefabrik bir eve taşındığını duyurdu.

Gayrimenkullerini geçtiğimiz aylarda satan ve 35 metrekarelik eve taşınan Elon Musk’ın, bu kararı Mars görevine odaklanmak için aldığı öne sürüldü.

Değeri 50 bin dolar olan prefabrik eve taşınmasına ilişkin bir açıklama yapan Musk, “Birincil evim Boca/Starbase'de kiralamış olduğum 50 bin dolarlık bir ev. Bu harika bir şey” sözlerini kullanmıştı.

Bay Area malikanesini 37 milyon dolara sattı

SpaceX’in roketleme bölgesinin içerisindeki alanda kiraladığı ev, ‘tiny house’ (küçük ev) olarak tasarlanırken, yaşam alanı olarak isimlendirilen salon, yatak, mutfak ve tuvaleti barındırıyor.

Herhangi bir şeye sahip olmak istemediğini dile getirerek bütün evlerini satacağını belirten Elon Musk, ABD’nin California eyaletinde bulunan 6 evini satmıştı.

“Özel bir yer” olarak isimlendirdiği Bay Area isimli evi de satışa çıkaran Elon Musk, bu evi 37 milyon dolara satışa çıkarmış ve orada yaşayacak büyük bir aileye evi satmak istediğini belirtmişti.







Yorumlar (0)