Elon Musk da "Piramitleri uzaylılar yaptı" dedi!

Elon Musk, Mısır'da yer alan piramitlerin uzaylılar tarafından yapıldığını ileri sürdü.

DÜNYA 31.07.2020, 14:55 31.07.2020, 15:52
Elon Musk da "Piramitleri uzaylılar yaptı" dedi!

Mısır'da bulunan piramitlerin, M.Ö. 2500'lü senelerde yapıldıkları öngörülüyor. Söz konusu piramitler, üst üste yerleştirilen milyonlarca taş parçasından meydana geliyor. Her bir taşın, birkaç ton ağırlığında olduğu biliniyor. 

Büyüleyici piramitlerin oldukça komplike bir yapıya sahip olması, bu kadar eski bir zamanda nasıl inşa edildiklerine ilişkin pek çok teorinin geliştirilmesine yol açtı. Söz konusu teorilerden birisi de uzaylılar tarafından bu piramitlerin yapılması oldu. 

Elon Musk da bu teoriye destek verenler arasında yer aldı.

Dünyaca ünlü girişimci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Mısır'da bulunan piramitlerin uzaylılar tarafından yapıldığını iddia etti.

Elon Musk'ın paylaşımı, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Bilim insanları tarafından yapılan incelemelerde, işçilerin taş ocağından aldıkları taşları kızağa yerleştirdikleri ve 2.5 ton ağırlığa sahip olan taşları piramitlerin bulunduğu alana götürdükleri ifade ediliyor.

Öte yandan, piramitlerin çevresinden yukarıya giden bir yol yapıldığı ve işçilerin ağır taşları buradan çekerek üst katlara götürdükleri belirtiliyor. 

Yorumlar (2)
Ahmet 4 yıl önce
Bugünki kullandıgımız birçok teknoloji de, uzaylılardan bize geçme, mesela dijital telefon, geçmişe bak bugüne bak, ortaya telefonu koy ve düşün, ve bu teknolojiyi insanoglunun bulduguna inanıyorsan kendine sor bukadar imkanlar varken sen ne yaptın, yada yapabilirsin, ben cevapliim, hiçbirşey
Kadir kapıcı 4 yıl önce
Dünyada o kadar pramit var hepsi ilginç