Ekonomi Bakanı merdivenden düştü

Almanya'nın Dortmund kentindeki konferansta konuşmasını yaptıktan sonra yerine geçmek isteyen Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, tökezleyerek merdivenden düştü ve kısa süreli bilinç kaybı yaşadı.

DÜNYA 29.10.2019, 13:43
Ekonomi Bakanı merdivenden düştü

Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, "Almanya’nın dijital stratejisi" konulu konferansın açış konuşmasını yaptıktan sonra protokoldeki yerine geçerken kullandığı merdivenlerden yere düştü.

Almanya’nın Dortmund kentinde Almanya’nın Dijital Stratejisi konulu konferansta açış konuşmasını yaptıktan sonra yerine geçmek isteyen Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, tökezleyerek yüzüstü yere düştü.

Kısa süreli bilinç kaybı yaşayan Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier’e sağlık ekibi müdahale etti.

Basının görüntü almaması için Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier'ın etrafına siyah perde çekildi. Daha sonra Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, bir ambulansa hastaneye kaldırılırken, konferansa bir süreliğine ara verildi.

Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier'ın kaza geçirdiği konferansta Almanya Başbakanı Angela Merkel’in de bugün bir konuşma yapması bekleniyor.

Yorumlar (0)