Dünyaca ünlü YouTuber'a, 3,5 milyon dolarlık dolandırıcılık şoku!

Dünyanın en ünlü içerik üreticilerinden biri olarak bilinen ünlü YouTuber Logan Paul, tam 3,5 milyon dolarlık bir vurgunla adeta yıkıldı. 

DÜNYA 15.01.2022, 12:43 15.01.2022, 12:48
Dünyaca ünlü YouTuber'a, 3,5 milyon dolarlık dolandırıcılık şoku!

YouTube platformunda 20 milyonu aşkın takipçisi bulunan ve son dönemde boks sporuna yönelmesiyle birlikte dünya genelinde bilinirliğini artıran Logan Paul, 3,5 milyon dolarlık bir dolandırıcılık olayıyla gündeme oturdu.

3,5 milyon dolarlık Pokemon dolandırıcılığı

Ünlü YouTuber, geçtiğimiz Aralık ayında, sıfır paket olarak nadir bulunan ve dünyada tek kaldığı öne sürülen ilk baskı Pokemon kartlarına 3,5 milyon dolar harcamıştı. Fakat gelen kapalı paketi açan Paul, hayatının şokunu yaşadı. Açtığı Pokemon setinden Pokemon kartı bile çıkmadı.

Twitter hesabından 20 Aralık 2021’de bir paylaşım yapan Logan Paul, Birinci basım ve mühürlü, paketi açılmamış bir Pokemon kart koleksiyonuna 3,5 milyon dolar ödediğini duyurmuştu.

Paketin içinden Pokemon ile ilgili bir şey çıkmadı

Aradan geçen 1 ayın ardından Pokemon paketini açan Paul, paketten çıkanları görünce dolandırıldığını anladı. Paketlerin orijinal bir kutunun içinde olduğuna onay veren bir uzmanla çalışan Paul, gelen paketi açtığında ise bir Pokemon kartı bile göremedi. Gelen paket, oldukça sıradan bazı kartların paketlenip olduğu bir parçadan ibaretti.

YouTube kanalında yeni bir video yayınlayan ve paketin açıldığı ana ait görüntüleri de paylaşan Paul, kutuyu alım sürecinde görüştüğü uzmanlarla görüşmelerini de paylaştı. 

Yorumlar (0)