Dünyaca ünlü kargo ve nakliyat şirketinin tesislerinde silahlı saldırı

ABD'nin Indianapolis şehrinde, nakliyat ve kargo sektöründe faaliyet gösteren FedEx firmasının tesislerinde silahlı saldırı gerçekleşti.

DÜNYA 16.04.2021, 11:42 17.04.2021, 16:52
Dünyaca ünlü kargo ve nakliyat şirketinin tesislerinde silahlı saldırı

Indianapolis’te kargo ve nakliyat şirketi FedEx’in tesislerin silahlı saldırı gerçekleştiği açıklandı.

Saldırgan kendini öldürdü

Bölge polis sözcüsü Genae Cook olaya ilişkin yaptığı açıklamada silahlı saldırganın, Indianapolis Havaalanına yakın bir tesiste çevreye açtığı ateş sonucu çok sayıda kişinin yaralandığını açıkladı. Yaralanan kişi sayısı hakkında bilgi vermeyen Cook, silahlı saldırganın olay sonrası kendini öldürdüğünü duyurdu.

Çevrede bulunan görgü tanıkları, saldırganın tesiste çalışanlardan biri olduğunu ve elinde hafif makineli tüfek olduğunu ifade ederken bu tüfekle etrafa ateş açtığını gördüklerini açıkladı. Bir başka görgü tanığı ise bir kadının kolundan yaralandığını ve bu sebeple hastaneye kaldırıldığını aktardı.

FedEx şirketi de olaya ilişkin bir açıklama yaptı. FedEx tesislerine meydana gelen silahlı saldırıdan haberdar olduklarını ifade eden şirket, en önemli önceliğin güvenlik olduğunu ifade ederek saldırıda yaralanan vatandaşlara ve çalışanlara sağlık dileklerinde bulundu.

Yorumlar (0)