Düğün günü düştü, evlendiğini unuttu...

İskoçya’da düğün günü merdiven tırabzanından düşen damat komaya girdi. Komadan çıktığında da evlendiğini hatırlamıyordu. Yeni gelin, eşine evlendiklerini hatırlatmak için her yöntemi denedi ve sonunda başarılı oldu.

DÜNYA 21.08.2019, 12:26
Düğün günü düştü, evlendiğini unuttu...

İskoçya'nın Batı Lothian bölgesinde yeni evli çiftin başına ilginç bir olay geldi. 49 yaşındaki damat Chris Mallon, düğün hediyelerini Macdonald Houstoun Haouse otelindeki balayı odasına taşıyan personele yardım etmek istedi ancak takılıp merdivenin tırabzanından düştü.

14 Haziran günü yaşadığı bu korkunç kazanın ardından kafatasında ve sırtında kırıklar olan damadın omzu çıktı, eli kırıldı, kalbi ve ciğerleri ezildi.

​43 yaşındaki yeni gelin Avril, eşinin 3,7 metre yükseklikten düşüşünü korkuyla izledi.

Damat, doktorların tetkikleri sonucu 10 gün yoğun bakımda kaldı. 10 günün sonunda uyanan damadın kısmi hafıza kaybı yaşadığı bildirildi. 

Yeni gelin Avril'in yıllardır hayalini kurduğu düğün günü kâbusa dönüşmüştü. Eşi yaşıyordu ancak evlendiğini hatırlamıyordu. 

Düğünde dans ettikleri şarkıyı dinletti

Avril, eşine düğünlerini hatırlatmak için her yola başvurdu ve en sonunda düğünde dans ettikleri şarkıyı dinletti. Sözlere eşlik etmeye başlayan damadın hafızası yerine gelmeye başladı.

Damat, birkaç gün daha gözlem altında tutuldu çünkü ciğerlerindeki iltihaplanma nedeniyle suni solunum cihazına bağlanması gerekiyordu.

Doktorlar damadın iyileşmesinin 1,5 seneyi bulabileceğini düşünse de Chris Mallon, bir ay sonra ailesinin yanına dönebildi.

Yorumlar (0)