Dr. Öz’e rakibinden sosyal medya çıkartması! Planör kiraladı

Dr. Öz, Cumhuriyetçiler üzerinden Pennsylvania eyaletinin parlamenteri olmak üzere siyasete girmişti. Rakibi olan Fetterman, Öz’e sosyal medya üzerinden saldırıda bulundu.

DÜNYA 12.07.2022, 16:55 13.07.2022, 17:02
Dr. Öz’e rakibinden sosyal medya çıkartması! Planör kiraladı

Geçtiğimiz senenin sonlarında Pennsylvania eyaletinden parlamenterlik yarışına giren ve düzenlenen önseçimde zafer kazarak Cumhuriyetçilerden aday olan Dr. Mehmet Öz’ün Demokrat karşıtı John Fetterman sosyal medya hesabı üzerinde doktorla dalga geçti.

Masraftan kaçınmadı, planör kiraladı

Seçimlerin gerçekleştirildiği süre zarfında yatırımları, Türk vatandaşlığı ve gayrimenkulleri üzerinden Dr. Öz, ABD’de gündeme oturmuştu. Pennsylvania eyaletinin parlamenteri olarak aday çıkmasını eleştiren Fetterman, sosyal medya üzerinden Öz’e saldırdı. Planör kiralayan Fetterman, Öz için havadan bir mesaj gönderdi. Mesajda, “New Jersey’deki evine hoş geldin” cümlesi bulunuyordu.

Fetterman eleştirilerine devam ederek, “Bu planör senenin en uzun süren hafta sonu izninde Cape May’den Brigantine’e kadar uçacak ve yüzlerce tatilci bu cümleyi okuyacak” şeklinde ifade etti.

Villasını paylaştı, “Acaba Pennsylvania’yı görebiliyor mu?”

Planörden yayınladığı mesajı resmi sosyal medya hesabı olan Twitter’da yayınlayan Fetterman, bununla da yetinmedi. Sosyal medya hesabından bu defada Dr. Öz’ün lüks villasının fotoğrafını paylaştı. Fetterman, “Düşünüyordum da Dr. Öz, New Jersey’de oturduğu devasa evinden Pennsylvania’yı rahatça görebiliyor mudur” dedi.

Seçim aşamasında 2018 yılında Türkiye’de oy vermesi ve Türk vatandaşı olması gündemden düşmeyen Dr. Öz, senatör olarak seçilmesi durumunda Türk vatandaşlığından çıkacağını ifade etmişti.

Yorumlar (0)