Donald Trump sahalara geri döndü! Aylar sonra ilk paylaşım...

ABD eski başkanı Donald Trump, 6 Ocak 2021 Kongre Baskınının ardından Twitter tarafından hesabının askıya alınmasından sonra kurmuş olduğu sosyal medya platformu Truth Social'dan ilk paylaşımını yaptı. Trump'ın bu paylaşımı, 40 dakika içinde 40 bin kişi tarafından beğenildi. 

DÜNYA 29.04.2022, 12:41
Donald Trump sahalara geri döndü! Aylar sonra ilk paylaşım...

Twitter’ın, ABD eski Başkanı Trump'ın Twitter hesabını, geçen sene yaşanan ABD Kongre baskınının ardından attığı tweetler ve şiddete teşvik ettiği gerekçesiyle 8 Ocak 2021 tarihine kalıcı olarak engellemiş ve Trump, bu gelişme sonrası kendi sosyal medya platformu, 'Truth Social'ı kurmuştu.

Trump, uzun bir aradan sonra ilk paylaşımını yaptı!

Truth Social isimli bir sosyal medya platformu kuran Trump, uzun bir süredir sosyal medyada devam eden sessizliğini bozdu. 

Şubat ayı içinde Truth Social isimli sosyal medya uygulamasını kullanıma ve kullanıcıların hizmetine sunan Trump, 'Daha şimdiden uygulama, popülerliğini kaybetti’ şeklinde eleştirilere maruz kalmıştı. 

“Geri döndüm”

Bu gelişmelerden sonra ABD eski Başkanı Donald Trump, Truth Social üzerinden ilk paylaşımını yaptı.

“I’m back (Geri döndüm)” şeklinde bir paylaşım yapan Donald Trump, uzun sürelik sessizliğini bozdu. Donald Trump’ın, Truth Social üzerinden yapmış olduğu bu ilk paylaşımı, 40 dakika içinde 40 bin kişi tarafından beğenildi.

Yorumlar (0)