Dokuz ay boyunca hamile olduğunu sakladı: Model Grace Elizabeth, doğum yaptı!

Dünyaca ünlü bir markanın modellerinden Grace Elizabeth, anne olduğunu duyurdu. 9 aydır hamile olduğunu herkesten saklayan ünlü model, bebeğini geçtiğimiz günlerde dünyaya getirdi. Bebeğinin adını Noah olarak açıklayan Grace Elizabeth, haberi sosyal medya hesabından paylaştı. 

DÜNYA 08.04.2021, 12:58 09.04.2021, 09:45
Dokuz ay boyunca hamile olduğunu sakladı: Model Grace Elizabeth, doğum yaptı!

9 ay boyunca hamile olduğunu gizli tuttu, bebeğinin doğduğunu sosyal medyadan açıkladı! Tüm dünya çapında adını duyuran bir markanın modellerinden bir tanesi olan Grace Elizabeth, anne olduğunu açıkladı. Dokuz aylık hamilelik sürecini herkesten sır gibi saklayan Grace Elizabeth, eşi Nicholas Krause’dan olan bebeğinin adını Noah olarak koyduğunu belirtti.

Hamileliğine dair tüm detayları paylaştı
 
Grace Elizabeth, salgın sürecinde hamile kaldığını ve pandemide hamileliğinin nasıl geçtiğini paylaşımında anlattı. Hamileliğine dair tüm detayları paylaşımında not olarak koyan Elizabeth, markanın defile çekimleri sırasında bebeğin dünyaya gelişinin başlangıcına dair detayları da paylaştı. 
 

Paylaşımında Noah’ın Dünyayla, Dünyanın da Noah’la tanıştığını belirten Elizabeth, bebeğini dünyayla paylaşmaya hazır olmadığı için hamile olduğunu söylemediğini belirten Elizabeth, bunun en iyi sakladığı sırrı olduğunu da sözlerine ekledi. Bebeğin beklentiler olmadan büyüteceğini belirten Elizabeth, ihtiyacı olan ilgi ve sevgiyi bebeklerine aşılayacaklarını söyledi. Eşiyle sadece değerli anları yaşamak için bunu yaptıklarını belirten Elizabeth, bunun çok güzel bir his olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)