Demi Lovato’dan şok itiraf: “Tecavüze uğradım!”

Ünlü şarkıcı Demi Lovato, yakında sosyal medya üzerinden belgeselini yayınlayacak. Daha önce madde satıcılarının cinsel saldırısına uğradığını açıklayan Lovato, bu kez de eski erkek arkadaşı tarafından tecavüz edildiğini itiraf etti.

DÜNYA 18.03.2021, 10:51 18.03.2021, 17:23
Demi Lovato’dan şok itiraf: “Tecavüze uğradım!”

Hayatını anlattığı Dancing With The Devil adlı belgeseli daha yayınlanmadan olay olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato, hayatının tüm gerçeklerini tüm çıplaklığıyla bu belgeselde anlatacak. 23 Mart’ta dört bölüm olarak yayınlanacak olan belgeselde Lovato, daha önce madde satıcılarının cinsel saldırısına uğradığını itiraf etmesiyle ses getirmişti. Bu kez daha acı ve büyük bir itiraf yapan Lovato, esi erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını açıkladı.

Üç kere felç ve bir kalp krizi geçirmişti

Bu suçun ardından eski erkek arkadaşının hiç ceza çekmediğini belirten Lovato, ilk başta kendini çok suçladığını fakat bunu yapan kişinin yoluna devam ettiğini belirtti. Bu kişinin ismini açıklamayan Lovato, yer aldıkları projelerden çıkarılmaları için elinden geleni yapacağını da belirtti.

Belgesel hakkında Amerika’daki eleştirmenler, Demi Lovato: Dancing With The Devil belgeselinin daha önce gizemli tutulan itiraflarda dolu bir belgesel olduğunu belirtmişlerdi. Lovato’nun madde kullanması nedeniyle üç felç ve bir kalp krizi geçirdiği belirtilirken, hala da beyninde hasar kalmış olması nedeniyle Lovato’nun bununla mücadele ettiği belirtilmişti. Lovato daha önce rehabilitasyonda kaldığı süreci de ‘Stay Strong’ adında yayınladığı kitabı ve belgeselinde de anlatmıştı.

Yorumlar (0)