David Beckham, eşinin reklam filminin yönetmenliğini üstlendi!

Ünlü eski futbolcu David Beckham, eşi Victoria Beckham için sürpriz bir çalışmaya imza attı. İlk kez yönetmen koltuğuna geçen Beckham, Victoria Beckham’ın yeni bakım ürünlerini içeren bir güzellik reklamı filmini çekti. 

DÜNYA 11.05.2021, 17:15 11.05.2021, 17:46
David Beckham, eşinin reklam filminin yönetmenliğini üstlendi!

Ünü tüm dünyaca bilinen eski profesyonel futbolcu David Beckham, bu kez yapmadığı bir işe el attı. 47 yaşında olan ve tasarım alanında girişimcilik yapan eşi Victoria Beckham için David Beckham, yönetmenlik yapmaya başladı. Victoria Beckham’ın güzellik ürünleri içeren markası için çalışan David Beckham, eşinin markasının yen, reklam filmin çekimlerini gerçekleştirdi. 



Birbirlerine destek oluyorlar

Ünlü çiftin iş ortaklığı ise, Victoria Beckham’ın markasının lansman çalışmaları hakkında yapılan bir sosyal medya duyurusu ile ortaya çıktı. Ayrıca daha sonra reklam çekimlerinin kamera arkasından görüntüler de Victoria Beckham tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflarda ise David Beckham’ın adeta yönetmen koltuğuna oturduğu görülürken, eşine bu şekilde destek verdiği de görülmüş oldu.



2017 yılında eşi David Beckham hakkında bir açıklamada bulunan Victoria Beckham, New York Moda Haftası gibi aşırı yoğun dönemlerde çocuklarıyla beraber çalışmalarına destek verdiğini söylemişti. Evliliklerinde birbirilerine birçok konuda destek olduklarını belirten Beckham çiftinin, Özellikle aile içi ve iş gibi konulara birbirlerine sıkı sıkıya bağlı oldukları biliniyor. 

Yorumlar (0)