Clinton'dan "PKK'lı kızlar" dizisi...

Amerika'da Clintonlar, Ayn el-Arab'daki (Kobani) bölücü terör örgütü YPG/PKK mensubu kadın teröristleri güzelleyen kitabın televizyon haklarını satın aldı.

DÜNYA 26.01.2021, 08:51 26.01.2021, 18:06
Clinton'dan "PKK'lı kızlar" dizisi...

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın eşi ve eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile kızları Chelsea Clinton'ın sahibi olduğu prodüksiyon şirketi, Suriye'nin Ayn el-Arab (Kobani) kentindeki terör örgütü YPG/PKK mensubu kadın teröristleri anlatan kitabın tüm televizyon dizisi hakları için girişimde bulunduğu ve satın aldığı belirtildi.

Hillary Clinton ve Chelsea Clinton'ın büyük ortağı olduğu HiddenLight isimli prodüksiyon şirketi, yazar Gayle Tzemach Lemon tarafından kaleme alınan, Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ terör örgütüne karşı YPG/PKK mensubu olarak "savaşan kadınları" (!) anlatan “Kobani’nin Kızları: İsyan, Cesaret ve Adaletin Hikayesi” isimli kitabının televizyon programları haklarını satın aldı.

Clinton, bu (Kobani'nin Kızları) yapımının, şirketleri HiddenLight Prodüksiyon'un amacına uygun olduğunun altını çizerek, "Kobani’nin Kızları" hikayesini dünyanın dört bir tarafındaki izleyicilere izlettirmekten daha heyecan verici bir şey olamayacağını söyledi.

Hillary Clinton ve Chelsea Chelsea, "insan hikayeleri" odaklı içeriklere sahip film, televizyon ve dijital platformlar için drama yapımlar ve belgesel yapmak için, 2020 yılının Aralık ayında HiddenLight Prodüksiyon şirketini, diğer ortaklarıyla birlikte kurmuşlardı.

Batı medyası da 2014 Ekim ayından 2015 Ocak ayına kadar 4 ay boyunca Suriye'nin kuzeyindeki Kobani kentini kuşatan DEAŞ'a karşı, YPG/PKK saflarında "savaşan kadınların" (!) hikayelerini sayfalarına ve ekranlarına yoğun bir biçimde taşımıştı.

Yorumlar (0)