Cinsel taciz suçlaması yöneltilen Dani Alves tutuklandı

30 Aralık'ta Barcelona'daki bir eğlence kulübünde yaşanan olay, bir dönem Barcelona forması giyen Brezilyalı futbolcu Dani Alves'in başını yaktı. 23 yaşındaki bir kadının "cinsel saldırı" iddiası üzerine sorgulanan 39 yaşındaki oyuncunun kefaletsiz tutuklandığı kaydedildi.

DÜNYA 20.01.2023, 21:37 20.01.2023, 22:26 Hakan Öksüz
Cinsel taciz suçlaması yöneltilen Dani Alves tutuklandı

Barcelona, Juventus, PSG ve Sevilla gibi dev takımlarda top koşturan 39 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Dani Alves, hakkındaki cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle İspanya'nın Barcelona kentinde tutuklandı. Mahkeme karşısına çıkarılan oyuncu, geçici tutuklama kararıyla kefaletsiz olarak cezaevine konuldu.

23 yaşındaki kadından "cinsel saldırı" iddiası

Katalonya Adalet Yüksek Mahkemesi, söz konusu tutuklama hakkında basına bilgi verdi. Tutuklamaya neden olan olayın, Barcelona'da 30 Aralık günü bir diskoda yaşandığı kaydedildi. 23 yaşındaki bir kadının, cinsel saldırı iddiasıyla 2 Ocak'ta Dani Alves hakkında suç duyurusunda bulunduğu ifade edildi. 

Bedelsiz olarak Meksika ekibi UNAM'a transfer olmuştu

Meksika'da yaşayan Dani Alves'in suçlamalar üzerine Barcelona'daki komiserliğe gittiği belirtildi. Burada ifade veren 39 yaşındaki Dani Alves'in, gözaltına alındığı ve mahkemeye sevk edildiği vurgulandı. Brezilyalı Alves, temmuz ayında bedelsiz olarak Meksika ekibi UNAM'a transfer olmuştu. 

Yorumlar (0)