Çin’de can pazarı! Anaokuluna girip dehşet saçtı

Çin’in Ciangşi eyaletindeki bir anaokuluna giren 48 yaşındaki erkek şahıs, yanında bulunan bıçakla 3 kişiyi öldürdü, 6 kişiyi de yaraladı.

DÜNYA 03.08.2022, 15:55 04.08.2022, 13:03
Çin’de can pazarı! Anaokuluna girip dehşet saçtı

Edinilen bilgilere göre olay, Ciangşi eyaletinin Anfu ilçesinde meydana geldi. İlçenin en büyük anaokullarından birine giren 48 yaşındaki erkek şahıs, yanında bulunan bıçakla dehşet saçtı. Önüne çıkan herkese saldıran zanlı, 3 kişiyi öldürdü. Saldırıda 6 kişinin de yaralandığı açıklandı. Hayatını kaybeden ve yaralananların yaşları ise henüz kamuoyu ile paylaşılmadı.
 

Kaçarak izini kaybettirdi

Yaşanan vahşeti okuyucuları ile paylaşan Beijing Daily gazetesi, polis ekiplerinin okulun içinde bulunan çocukları dışarıya çıkardığı anların videosunu da yayınladı. Saldırı sonrası kaçarak izini kaybettirmeyi başaran zanlının soyadının ‘Liu’ olduğu öğrenildi. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, firari saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan devlet yetkilileri, zanlının kısa süre içerisinde yakalanacağına inandıklarını dile getirdiler. 

Yorumlar (0)